Focus Frans PO

Focus Frans

De woensdagen staan bij Atea in het teken van de Franse taal.

Er worden dan cursussen en individuele lessen verzorgd voor leerlingen uit het primair onderwijs en uit het voortgezet onderwijs. Tijdens deze lessen wordt ook rekening gehouden met leerlingen met dyslexie. De verschillende groepslessen worden aangepast op het niveau van de leerlingen, zoals hieronder wordt omschreven.  De individuele lessen worden geheel afgestemd op wat de leerling nodig heeft, dit is les op maat. Neem voor aanmelding contact op met Atea.

Voor leerlingen uit groep 7 en 8:

Om leerlingen uit groep 7 en 8 kennis te laten maken met de Franse taal wordt tijdens de lessen vooral aandacht besteed aan het opbouwen van de woordenschat. Niet alleen door het leren van woordjes maar ook vooral door het ontwikkelen van spreekvaardigheid. Ook lees- en luistervaardigheden komen aan bod.

Vanaf september wordt er voor leerlingen uit groep 7 en 8 elke woensdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur Franse les verzorgd in de vorm van een groepsles.

Deze groepsles begint in oktober en gaat door tot in december. Daarna kan opnieuw gekozen worden voor aanmelding voor het vervolg in januari.

De kosten voor dit cursusblok: € 260,00

De cursus gaat door als minimaal 4 leerlingen zich aanmelden.