Cursus Engels groep 7/8

Bij Atea weten we als geen ander hoe belangrijk het beheersen van de Engelse taal is. Het is wereldtaal nummer 1. Ongeveer 335 miljoen mensen in de wereld hebben Engels als moedertaal en rond de 1,8 miljard mensen spreken Engels. Verder wordt het grootste gedeelte van de informatie op internet in het Engels aangeboden, is Engels belangrijk om zaken te kunnen doen over de hele wereld en last but not least: voor iedereen in Nederland is Engels een verplicht examenvak! Sommige leerlingen volgen zelfs hun hele voortgezet onderwijsperiode alle lessen in het Engels. We kunnen het beter dus maar meteen goed aanpakken.

Daarom organiseert Atea een cursus Engels voor leerlingen uit groep 7 en 8. Blok 1 van deze cursus start in oktober en eindigt eind december. Vanaf januari kan dan weer verder gegaan worden met het volgende blok. Tijdens deze cursus wordt niet alleen de Engelse woordenschat opgebouwd, maar wordt er ook gewerkt aan het verstaan, het lezen en het schrijven van de Engelse taal.

De cursus wordt elke dinsdagmiddag gegeven van 16.00 uur tot 17.30 uur, met uitzondering van schoolvakanties. De kosten bedragen € 260,00 per blok.

Interesse? meld je aan via onze website of neem contact op via mail als je nog vragen hebt.